دومین روز پنجمین جشنواره مقاومت با حضور گروههای مختلف و با استقبال خوب مخاطبان در برج میلاد به كار خود ادامه داد.

به گزارش هنرآنلاین به نقل از ستاد خبری جشنواره موسیقی مقاومت، رونمایی از آلبوم «بدرقه» جای خود را به رونمایی از آلبوم «پلاك عاشقی» به آهنگسازی رمضان عظیمی داد تا عوامل آلبوم با حضور خود از قطعات آن حرف بزنند و از حرفهایی كه در دل داشتند و دغدغه هایی كه برای ساخت «پلاك عاشقی» داشته اند و آن را از حرف به عمل رسانده اند را به میان آورند.
دومین برنامه روز دوم اختصاص داشت به برنامه سالن شماره 5 كه كر آوای آداك به سرپرستی محسن بافنده اجرا می كرد. این گروه یك خواننده سلو نیز داشت كه 4 گروه صوتی به صورت آكاپلا وی را همراهی می كردند. این گروه با وجودی كه در سالن كوچك شماره 5 اجرای خود را برگزار كردند، با استقبال خوبی از سوی تماشاچیان روبرو شدند و قطعاتی را از پیش آماده شده با موضوع مرتبط با مقاومت اجرا كردند تا بتوانند در بخش رقابتی جشنواره با رقبای خود ، به رقابت بپردازند.
همزمان با گروه كر آوای آداك، گروه سنتی «سروهای امید» به آهنگسازی یونس غلامزاده در سالن شماره 4 اجرای برنامه داشت كه یك اجرای شلوغ دیگر از این برنامه بود. این گروه نیز به رغم جوان بودن اعضای گروه و با وجود جوان بودن رنج سنی، قطعات مقاومتی با مقوله جنگ و مقاومت اجرا كردند كه قطعه اول بسیار با مقوله مقاومت مناسبت داشت كه به گفته خود آهنگساز به واسطه خاطراتی كه از بزرگتران خود شنیده و فیلمهایی كه دیده و موسیقی بزرگان و اهالی موسیقی به چنین موسیقی ای رسیده است.
در ادامه مراسم جشنواره در روز دوم، گروه كر «آرپژ» در سالن شماره 5 به اجرا پرداخت كه از اصفهان برای اجرا آمده بودند. این گروه نیز برای جشنواره مقاومت دوسه قطعه با محتوای مقاومتی آماده كرده بود كه توانست اجرای موفقی از آنها را به نمایش بگذارد.
اجرای همزمان با این اجرا نیز به گروه «آوای كرمانشاه» به سرپرستی علی احمدی در ساعت 18:30 و در سالن شماره 4 برگزار می شد. این گروه به جرات یكی از اجراهای خوب جشنواره بود كه می توان به جایزه گرفتن آن خوشبین بود.
در بخش دیگری از برج میلاد اتفاق دیگری در حال رخ دادن بود. كاوه آفاق به موازات همین برنامه ها مشغول سان چك بود و به همراه گروهش خود را برای اجرای ساعت 20 كه به 21 موكول شد آماده می كرد. فضای باز مملو از جمعیت بود و صدای مارش نظامی گروه نیروی هوایی اجا گروه فرماندهی انتظامی استان البزر همچنان در فضا پیچیده بود و به معنای واقعی جشنواره را مقاومتی كرده بود. این گروه اجرای ویژه خود را با شكوه و ابهت خاصی نثار روح شهدا كرد و به روح جشنواره تازگی خاصی بخشید.
كاوه آفاق گروه آفاق را به روی سن آورد و در فضای باز محوطه با مخاطبان خود دیدار كرد. او 5 -6 قطعه خواند كه با اجرای هر یك از آنها جمعیت به یكباره منفجر می شد .كاوه آفاق اما شاید آن چیزی نبود كه پیش از این انتظارش می رفت . شاید او پتانسیل بیشتری داشت كه از تمام آنها استفاده بهینه نكرد.
در ادامه گروه آویژه به سرپرستی مهدی میرزاباقریان با اجرای 7 قطعه برای حضار هنرنمایی كرد. این قطعات بسیار تكنیكی بودند اما برای چنین جشنواره ای مناسب نبودند و به جرات می توان گفت كه نادیده و ناشنیده گرفته شدند و می شد از آنها برای یك اجرای مستقل استفاده كرد. شاید اجرای تنها سه قطعه از این قطعات برای این جشنواره كافی بود.
غلامعلی كویتی پور كه قرار بود بعداز حامد زمانی اجرای برنامه كند، به دلیل اینكه این خواننده و مداح حضور نداشت، به جای او و حتی دیرتر از او با یك قطعه حسن ختام برنامه های دومین شب جشنواره موسیقی مقاومت بود . كویتی پور به دلیل طولانی شدن برنامه گروه آویژه از مسولان اجرایی جشنواره انتقاد كرد و با گرفتن یكی دو ایراد فنی از صدابرداری یكی از قطعات جدید خود را برای مردمی كه منتظر اجرای او نشسته بودند، اجرا كرد تا برنامه دومین شب جشنواره را به پایان برساند.
پنجمین دوره جشنواره بینالمللی موسیقی مقاومت با حضور گروههای داخلی و خارجی، در سبکهای مختلف موسیقایی از روز 23 تا 26 مردادماه برگزار میشود. علاقهمندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره جشنواره موسیقی مقاومت به آدرس defencemusic.ir مراجعه کنند.
پایان پیام/46